Ongeluk Afsluitdijk

De weg richting Friesland was tot 2100 uur afgesloten maar is inmiddels weer open zo meldt een woordvoerder van Rijkswaterstaat aan NUnl. Afsluitdijk richting Friesland weer open na ongeluk bij Lorentzsluizen.


Topografie Basiskaart Nederland Nederland Kaarten Poster

Een man en een vrouw zijn om het leven gekomen door een verkeersongeluk op de Afsluitdijk.

. Een 85-jarige man en een 81-jarige vrouw uit de gemeente Heerenveen zijn om het leven gekomen door een verkeersongeluk op de Afsluitdijk gistermiddag. Betrouwbaar gratis en snel op NUnl de grootste nieuwssite van Nederland. Even na 1600 uur reden vier autos op.

Kornwerderzand Zondagmiddag heeft er rond 1615 uur een ernstig ongeval gebeurd op de Afsluitdijk ter hoogte van Kornwerderzand. De twee slachtoffers zijn in een ziekenhuis bezweken aan hun verwondingen. Twee traumahelikopters kwamen ter plaatse.

Het gaat om een man en een vrouw die in dezelfde auto zaten. In totaal waren vier autos bij de kop-staartbotsing betrokken. De twee werden na het ongeluk zwaargewond.

Er zijn naast de traumaheli ook. Nieuws en videos over Afsluitdijk. De weg richting Friesland was tot 2100 uur afgesloten maar.

Bij het ongeluk kwamen een 85-jarige. Een man en een vrouw zijn zondagmiddag om het leven gekomen bij een verkeersongeluk op de Afsluitdijk. Zondagmiddag was er sprake van een kop-staartbotsing waarbij vier voertuigen betrokken waren.

Een man en een vrouw zijn zondagmiddag om het leven gekomen bij een verkeersongeluk op de Afsluitdijk. Twee anderen liepen verwondingen op. Omrijden via Flevoland over de a6.

De twee slachtoffers werden na het ongeluk zwaargewond naar het ziekenhuis vervoerd en overleden daar aan hun verwondingen. Een man en een vrouw zijn zondagmiddag om het leven gekomen bij een verkeersongeluk op de Afsluitdijk. De twee werden na het ongeluk zwaargewond naar het ziekenhuis vervoerd en overleden daar aan.

Het ongeluk vond rond 1615 uur plaats de toedracht wordt nog onderzocht. Dit duurde tot ongeveer 2100 uur. 23 hours agoBij een ongeval op de Afsluitdijk in Kornwerderzand zijn zondagmiddag mogelijk één of meerdere personen gewond geraakt.

16 hours agoEen man en een vrouw zijn zondagmiddag om het leven gekomen bij een ernstig ongeluk op de Afsluitdijk. 4 hours agoBij een dodelijk ongeluk op de Afsluitdijk zijn zondag ook twee ouderen uit de gemeente Midden-Delfland gewond geraakt. 4 minuten later werd opgeschaald naar middelgrote hulpverlening.

Afsluitdijk richting Friesland afgesloten door ernstig verkeersongeval. Op de Afsluitdijk in de richting van Fryslân is zondagmiddag rond 1615 uur een ernstig ongeluk gebeurd. 22 hours agoDe Afsluitdijk is vanwege het ongeluk afgesloten in de richting van Friesland.

Bij het ongeval zijn drie voertuigen betrokken. Twee anderen raakten gewond en zijn opgenomen in het ziekenhuis. Vier gewonden na kop-staartbotsing op Afsluitdijk weg voorlopig dicht Hart van Nederland.

6 hours agoDe Afsluitdijk werd vanwege het ongeluk afgesloten in de richting van Friesland. Volgens de politie waren er vier voertuigen bij het ongeluk betrokken. Volgens Rijkswaterstaat kan dit nog tot zeker 2100 uur duren.

Een traumahelikopter is opgeroepen. 6 hours agoEen man en een vrouw zijn om het leven gekomen door een verkeersongeluk op de Afsluitdijk gistermiddag. Bij het ongeluk zijn een man en een vrouw om het leven gekomen.

Twee andere betrokkenen bij. 18 hours agoEen man en een vrouw zijn zondagmiddag om het leven gekomen door een ongeluk op de Afsluitdijk bij Kornwerderzand. Volgens Rijkswaterstaat duurt dit nog tot 2000 uur.

De hulpdiensten uit Friesland en Noord-Holland werden omstreeks 0700 uur groots gealarmeerd en kwamen. Veenstra-media juni 12 2022. Terminste twee personen zijn zwaargewond geraakt.

19 hours agoDe Afsluitdijk is vanwege het ongeluk afgesloten in de richting van Friesland. De weg richting Friesland was. In totaal waren vier autos bij de kop-staartbotsing betrokken.

A7 is op Afsluitdijk richting Friesland dicht door ongeluk met 3 autos. Groot ongeluk op de afsluitdijk Heli twee ambulances. 3 uur geleden a7 is op Afsluitdijk richting Friesland dicht door ongeluk met 3 autos.

Twee anderen liggen nog in het ziekenhuis. Twee andere mensen raakten gewond. 19 hours agoBij een ongeluk op de Afsluitdijk zijn vanmiddag twee doden gevallen.

Door een nog onbekende oorzaak raakte er in ieder geval een persoon zwaargewond na een ernstig ongeval bij werkzaamheden aan de dijk. Het ongeluk gebeurde in de buurt van Kornwerderzand. Kornwerderzand Een persoon is woensdagochtend zwaargewond geraakt bij een ongeval op de Afsluitdijk.

Dit duurt na Lees de originele tweet van Bekijk 1 soortgelijk bericht. Bij een ongeluk op de Afsluitdijk zijn vanmiddag een man en een vrouw om het leven gekomen. De weg richting Friesland is naar verwachting tot 2100 uur dicht.

22 hours agoDe twee werden na het ongeluk zwaargewond naar het ziekenhuis vervoerd en overleden daar aan Een man en een vrouw zijn om het leven gekomen door een verkeersongeluk op de Afsluitdijk zondagmiddag. 12 juni 2022 1618 uur. Het ongeluk gebeurde in de buurt van Kornwerderzand een Fries dorpje aan de voet van de Afsluitdijk.

De eerste melding kwam rond tien voor half 5 s middags bij de alarmcentrale binnen. De gealarmeerde brandweer uit Witmarsum en Franeker maar ook vanuit Noord-Holland politie en twee. Dagelijks tijdens de lunch een update van het belangrijkste nieuws.

In totaal waren vier autos bij de kop-staartbotsing betrokken. Dat maakte de politie maandag bekend. Twee doden door ongeluk op de Afsluitdijk rijbanen richting Friesland dicht.

In totaal waren vier autos bij de kop-staartbotsing betrokken.


Pin Op Om Je Geest Te Scherpen

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel